Gino Cecchettin: "Sevdiği kimse olmadan ölen Giulia için acım"

ahmetbeyler

New member
Gino Cecchettin, Roma'nın Luiss kentinde düzenlenen toplantıda rahmetli eşini hatırladı. “Evde benim kollarımda öldü, dedi ama hayatının son anında gözlerini açtı, beni ve Elena'yı gördü ve onun sevgisini görmekten biraz da olsa mutluluk duydu”. Ancak Giulia'nın babası için “ilerlemeliyiz”. “Her zaman mutluluğu aramamız gerektiğini söylüyorum, ayrıca Giulia ve Monica'yı da onurlandırmaya çalışmalıyız” dedi. Bu bir olan hayat kısadır ve bu nedenle dolu dolu, yoğunlukla yaşanması gerekir.mutluluk arayışındayım.”

“Bunu her gün yapıyorum, Elena ve Davide'yi mutlu etmek istiyorum” dedi. Geçen yıldan bu güne kadar izlenen yol acı vericiydi, ancak Benim de çocuklarımla paylaştığım yoğun mutluluk anlarım vararkadaşlarımla. Mutluluğu yoğun bir şekilde arıyorum çünkü bana güç veriyor.” Kolektifin ilk buluşması vesilesiyle olduğu gibi. Temel: “En güzel anlardan biri – diye açıklıyor – Kendimi bu mücadelenin içine attım ama nesnel zorluklar gördüm. Bana yardım eden insanlarla toplantıdan dönerken, Giulia'dan bu yana ilk kez sevinçten bir gözyaşı döküldü. ve dedim ki Doğru yoldayım“.

Turetta mı? Sevgi dolu bir erkek arkadaştan bir katile dönüştü.”Gino Cecchettin de bahsetti Kızının katili Turetta. “Filippo'nun davranışlarında bir artış vardı. Sevecen bir erkek arkadaştan, sapık bir katile dönüştü. Yolculuğu sırasında önce kendisine zarar verdiğini anlamanın hiçbir yolu yoktu. Değişim süreci Giulia'nın ondan başladı. Son güne kadar bilmiyordum. Konuşmalarımızda Giulia'yla konuştum ve onun da arkadaşlık ilişkisini sonlandırması konusunda ısrar ettim çünkü erkeklerin, ilişkiye devam etme kapısını açık görme olasılıkları varsa nasıl davranacaklarını biliyorum. Baba Philip kimseye zarar vermez“.

“Birçok kez Giulia'yı kurtarmanın hayalini kurdum” “Köklü olan bu sorunun büyüyeceğine dair hiçbir algımız yok. Hayat bir hayırla bitmiyor, bu bizim vermemiz gereken temel bir değer, hayat seni her zaman ön plana çıkarıyor” bir seçim.” Ve sonra şöyle dedi: “Aylarca Giulia'nın bildiğimiz şeyleri yaşadığı Fossò'ya varacağımı, onu arabaya bindirip kurtaracağımı hayal ettim.. O anlarda bunu neyin tetiklediğini düşündüm.” Giulio Cecchetin, “Bana acı verenler dahil her zaman herkesle empati kurmaya çalışıyorum çünkü bir baba olarak kendini çok suçluyorsun, yeterince şey yapmadığını düşünüyorsun” diye açıkladı.

“Süreci yukarı doğru durduralım” “Cezalardan, mevzuattan bahsettik ama insan bu tür bir eyleme geçtiğinde çok fazla düşünemiyor, davranışı ne olursa olsun zaten kararını vermiş durumda. davranış, yukarı yöndeki bir süreç tarafından oluşturulan bir kısa devre gibi gelecekte olacaktır. Yukarı yöndeki süreci durdurmalıyız” diye tamamladı Gino Cecchetin.

Gino Cecchettin kadına yönelik şiddete karşı Gözlemevi'nin başkanlığına atandı Giulio Cecchettin başkan olacak
Kadına yönelik şiddete karşı Gözlemevi'nin, Veneto'da doğan, Bölge Konseyi tarafından oybirliğiyle kabul edilen bir yasa ile. Kanunda yapılan oylamayla fahri başkan unvanını öngören değişiklik de kabul edildi ve hemen ardından Gino Cecchettin'in adı açıklandı. Gözlemevi, bölgedeki şiddet karşıtı merkezlerden sağlanan verilerin toplanması, işlenmesi ve incelenmesi yoluyla sürekli izlemenin yapılabileceği bir yer olacaktır. Konsey tarafından atanan, sektörde kanıtlanmış deneyimi olan beş kişiden oluşacak ve aynı zamanda Bölgesel Konsey ve Konsey'e yasama ve organizasyonel öneriler sunma görevine de sahip olacak. Sosyal sektörden iş dünyasına, kültürden eğitime kadar farklı sektörler arasında bütünleşik politikalarla geniş kapsamlı bir stratejik plan hazırlanması hedefiyle.